Григор Димитров и Никол Шерцингер ще посрещнат коледните празници заедно със семейството на певицата в Лос Анджелис.

Това призна самата изпълнителка в интервю пред сп. Reveal. Тя разкри, че двамата предпочитат романтичните вечери за двама пред това да отидат на някое шумно парти. “Идеалната вечер за нас се изразява в дълга разходка, която завършва с прекрасна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изглеждаме някоя хубава комедия, а накрая да си поговорим с чаша вино и хубава музика,” споделя Никол.

Тя разкрива, че е станала истински фен на тениса покрай своя любим и вече това е любимият й спорт. “Преди да се запозная с Григор, не знаех нищо за тениса. За първи път гледах на негов мач,” допълва още звездата.

снимка: twitter

Изглежда връзката между двамата е станала по-силна от всякога. Напук на слуховете, че двамата се разделят заради натоварените си графици, те доказаха, че могат да се справят с всичко, пише missbloom.bg Никол и Григор вече са представени на семействата си и прекарват все повече време с тях. Певицата неведнъж е споделяла, че вече е готова да стане майка, а дали това ще се случи в най-скоро време, предстои да видим.