Участничка в кастингите за "Гласът на България", която се яви с песен на Джена и имитация на нейното пеене, се оказа поводът фолк звездата на "Пайнер" да бъде коментирана в музикалното риалити.

Нито един от четиримата треньори не се обърна, докато звучеше изпълнението на Лъчезара Стефанова, която избра да се представи в песента "Животът няма втора серия" от репертоара на Джена, пише signal.bg.

Десислава обясни защо не е харесала представянето на кандидатката за шоуто:

"Не се обърнах, защото чух един малко по-лош вариант на Джена. Един такъв изпълнител няма шанс да бъде "Гласът на България", когато имитира някой, който съществува, успешен артист, успешен изпълнител. За мен това е грешка и може би трябваше да покажеш повече от себе си. Сигурна съм, че можеш нещо повече и по-различно. Да имитираш Джена не ти донася успех в момента".



Миро на свой ред заяви категоричното си мнение, че не харесва начинът на пеене на Джена.

"Джена е едно момиче, което е много приятно за гледане, но когато тя пее, лично аз не мога да слушам тази дама. Много разширява гласните. Пеенето ѝ не е нежно. Нали е ясно, че в музиката като цяло всеки трябва да намери собствения си път. Недей да имитираш нещо, което не само съществува, но не е и много готино. Джена пее непрекъснато с "аааз" прозодии. Ужасно разширено и много грубо" - аргументира се той.



Топ гримьорът Борислав Соколов - Бони, който се слави с острия си език, не остана встрани от видяното в излъчения епизод на "Гласът на България" и заяви във facebook профила си:

"Най-жалкото е, че имена като Деси и Миро си позволяват такива коментари. Независимо харесва ли им или не, те много добре трябва да знаят, че трудът на колегите се уважава, независимо от стил, начин или, както те се изразиха, "виене" на пеене. Джена се е доказала като певица също като тях и по същия начин има хора, които и тях не ги харесват. Това е формат за таланти, а не да се избиват комплекси. Деси (бел. ред. истинското име на Джена е Десислава), нека ти минава от едното и да ти излиза от другото ухо... от твоите многобройни фенове".