Софи Маринова напуска риалити шоуто Като две капки вода след заплахи от гаджето ѝ Тодор Давидов – Гринго, който в момента е в затвора.

По информация на Галерия ромската перла ще си тръгне малко преди финала на предаването – когато приятелят ѝ излиза на свобода.

Гринго бил категорично против Софка да участва в телевизионни риалитита, където да я гледат други мъже. 32-годишният любим на Маринова я ревнувал дори от водещите на Капките и постоянно я заплашвал да напусне. Изпълнителката на Стари рани обаче се възползвала от ареста на гаджето си, спокойна, че зад решетките няма как да я накаже.



Уви, тези дни стана ясно, че Гринго ще бъде освободен предсрочно, след като се е споразумя с прокуратурата. Давидов се призна за виновен за рекета на айтоския бизнесмен и така присъдата му бе намалена на 10 месеца затвор, част от които той вече е излежал.

Очаква се Гринго да бъде на свобода в средата на май месец – само няколко седмици преди финала на Капките. Така въпреки фурора, който Маринова предизвика с участието си и прогнозите за победа, на ромската звезда ще ѝ се наложи да напусне шоуто, пише slava.bg