Фолкпевицата Емануела взе гаджето на Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго, но не за да дава поводи за ревност у ромската перла, а за да си осигури охрана.

Българинът с турски корен пази гърба на изпълнителката на „20 лева” на участие в клуб в Студентския град. „Екипът ни е ток”, написа

Емануела под кадър във „Фейсбук“, от който се вижда, че двамата са синхронизирали стайлинга си в камуфлажната гама.

Гринго заработваше като гард и в заведение в Берлин, където миналото лято се подвизаваха Софи Маринова и Устата. Именно тогава пламна и искрата между него и любимката на Слави Трифонов. Идеята да заживеят заедно го върна в София, а когато певицата го набеди за побойник и болезнен ревнивец, Гринго почти доби статут на герой от сапунен сериал.

Двойката първо разтръби, че чака бебе, после вестта се оказа партенка, а на финала Софка се отказа да издейства ограничителна заповед срещу него и му се обясни в любов. Сякаш за да покаже, че не заспива с шут в корема, Маринова включи гаджето и сина си Лоренцо във видеото към последния си сингъл „Гуш-гуш”.

Давидов има рожден ден на 26 юли, а Софка вече призна пред „Монитор”, че ще му подари клип към дебютната му песен „Моят рай”.