Това сподели самият Гринго - любимият на ромската перла, ексклузивно пред "България Днес".

"Не искаме много да говорим за това, защото все още нищо не е сигурно. Засега сме видели само един тест, който Софи направи, който е положителен. Новината трябва да се потвърди от лекар. Тези дни сме на преглед и след това ще може да обявим щастливата вест, ако всичко е сигурно" - разкрива Гринго, допълвайки, че и двамата с любимата му се надяват положителният тест да бъде потвърден от медицинското лице.

Ромската перла и любимият й, който също е в попфолк бизнеса, не крият, че искат да се сдобият с общ наследник, а от няколко месеца усилено работят за него. Връзката на Гринго и Софи премина през множество изпитния, но вече споделят, че са постигнали хармония в отношенията си.

Преди да се запознае с Гринго, Софи изживя тежка драма. Певицата беше бременна и въпреки че не издаваше кой е таткото на детето й, бе категорична, че ще си го отгледа сама. За съжаление, Софи спонтанно изгуби бебчето си, след което задълго избяга от медиите.
Сега, окрилена от любовта си с Гринго, Маринова е готова да му роди рожба. Софка чака да чуе щастливата вест, обнадеждена, че този път съдбата ще й се усмихне.