Хиляди салфетки хвърли Софи Маринова в столичен клуб. На 5 декември тя стана на 43 години и празнува чак до зори. От снимки на певицата във Фейсбук се вижда, че тя определено обича да пуши наргиле и да мята салфетки. На кадрите се вижда, че Софи буквално е затрупана от множество салфетки.Маринова е избрала да празнува в тесен кръг – със сина си Лоренцо и гаджето Гринго.

Феновете на ромската перла се зарадваха на клип от рождения ден, на който изпълнителката пее песента „Антилопа“ заедно с Тита. Миналата година Софи успешно я имитира в предаването „Като две капки вода“.

„Честит рожден ден, любов моя! Не знам какво да ти пожелая, защото ти си имаш всичко. Красота – имаш я, ум – малко, но достатъчен, здрава – май не си болна от нищо, щастие – твоята усмивка винаги заслепява мрака, пари – може би не са много, но те не са най-важни, успех – задоволяващ за да живееш както си искаш, капка лудост – ако питаш мен при теб е океан от лудост, любов – всички те обичаме“. Това написа приятелят на изпълнителката в социалната мрежа.

От кадрите на певицата и сина ѝ във Фейсбук се вижда, че тя е по-щастлива от всякога и се радва на компанията на Гринго, който прекара в затвора няколко месеца, но бе пуснат предсрочно през юни.

източник:Тялото