Гриша Ганчев май е новият любовник на Роси Иванова. Това гласи най-актуалната светска клюкa.

Скандалният олигарх Гриша бил много близък с бившата Мис България, която от няколко месеца си е у нас и разпуска на морето.

Това личи и от Фейсбук, където Ганчев е един от малкото приятели на Иванова и двамата често се закачат, пише HotArena.net.

Любовта обаче явно не й се отразява добре. Миската прилича на тапициран скелет и пред нея дори анорексичната Преслава изглежда добре сложена.

*Гриша Ганчев

Дали аферата й с Гриша Ганчев й се отразява по този начин, или Роси Иванова има други, по-сериозни проблеми? Снимка на красавицата по бански от плажа показва, че положението наистина е критично. От сексапила й е останало само кокалесто тяло!

Близки до Роси разказват, че миската наистина е преживяла много и тежките моменти в живота й са се отразили на външния й вид. Тя не само е отслабнала до неузнаваемост, но и вече го няма живеца в очите й.

Не малка вина за това имат и мъжете в живота й. След краткотрайната й афера с футболния мениджър Георги Градев, Роси попадна в обятията на доста по-възрастния от нея гръцки бизнесмен и собственик на верига пицарии Лукас Бекяри.

Именно раздялата й с него нанася големи щети на емоционалното й състояние. Оттогава Роси започва да слабее, а според някои – опитва и забранени вещества.

През 2007 г. избухва бомба, че миската е любовница на бившия финансов министър Милен Велчев. Двамата дори са сгащени от папараци. Жененият Велчев, разбира се, отрече.

Факт е обаче, че наскоро бившият министър и „Мис България 2005” бяха засечени да пътуват в един и същ самолет на съседни седалки. Според запознати, именно Велчев бил човекът, който помогнал на Роси да се върне под светлините на прожекторите и я избавил от тежката зависимост.

Не по-малко упорит и притеснителен е слухът, че Роси Иванова употребява забранени вещества. Според запознати, именно благодарение на тях хубостта на миската повехна.