Разходката на ракета номер 1 на България Григор Димитров с очарователната Мария Шарапова в Милано даде повод на жълтите издания да заподозрат двамата в тайна връзка.

Г-н Казанова на АTP, както го нарича onthegotennis.com, вероятно се среща с руската състезателка.

Изданието обаче не бърза с изводите, тъй като по-рано през годината слуховете за връзката със Серена Уилямс се оказаха неверни, пише gong.bg. Тогава всичко изглеждаше ясно, двамата бяха засечени в Париж, а след това се появиха на мачове в Маями. Малко по-късно обаче Серена бе забелязана в близки отношения с неговия треньор Патрик Муратоглу, което забърка популярните личности в любовен триъгълник.

А може би слуховете за Серена и Григор тогава са били прибързани. И слухът се потули толкова бързо в медиите, колкото и се появи.

Случката с Шарапова поне си има и видео като доказателство. Ето какво стана:

Миналия уикенд руската тенисистка бе в Милано за демонстративен мач. По време на разходката й по улиците, тя е неизменно снимана, а на един от светофарите се появява, уж случайно, Григор Димитров (на 16 минута).

Шарапова изглежда малко нервна, засрамена от срещата като ученичка, но не спира да се усмихва. Гришо я побутва свойски и я черпи с бонбони. От километри си личи, че между двамата прехвърчат искри.

Според onthegotennis.com има пет причини, които доказват, че двамата имат връзка или скоро ще имат такава:

1. Григор обича светлината на прожекторите. Запознанството му с Мария Шарапова определено би увеличило известността му.

2. По време на интервю българинът е бил запитан, с коя тенисистка би излизал, ако е свободна, а отговорът му бе уклончив. Григор предпочете да даде само насоки, че е заинтересован от рускиня или американка.

3. За Мария има нещо, което свързва тези момчета (Новак Джокович и Саша Вуячич) - тъмната коса.

4. Всяко момиче се нуждае от горещ флирт след раздяла.

5. Какво прави Григор Димитров в Милано? Някакво събитие, свързано с Nike? Едва ли...

Срещата между Гришо и Шарапова е на 16 минута.