Какво се случва с Григор Димитров и Мария Шарапова?

Откакто се събраха двамата, нещо не им върви на корта. Гришо изпадна от топ 30, а Маша няма никакви успехи в турнирите от Големия шлем, пише "ШОУ", цитира lifestyle.bg.

Рускинята отпадна болезнено на "Уимбълдън" и след това съобщи, че има контузия и я няма никаква на корта.

"Боляло я тук, боляло я там. Схванала се горе, схванала се долу. Дрън-дрън! Наша Маша не е на игрището не заради травми, а заради... Григор Димитров. Същото се отнася и до родния хубавец. Гришо се появи на турнира в Бостад, стигна до полуфиналите, но отпадна от испанеца Вердаско.

След това и той го удари на живот. Сигурни източници разкриха, че в продължение на цели 14 дни Мария и Григор са били усамотени в красивото имение на Шарапова в Манхатън Бийч. Естествено, двамата не наблюдавали звездите и изгрева, а го отдали на секс и приятни емоции. При едно от тези упражнения обаче Шарапова си контузила бедрото и известно време не тренирала заради болките.

Къде отиде добрата форма на Маша тази година? Откакто е с Гришо, Шарапова няма нито една титла от "Големия шлем". Провали се на Откритото първенство на Австралия през януари, на "Ролан Гарос" в Париж стигна до финала, но изяде дървото от Серина Уилямс. На "Уимбълдън" рускинята направо се прочу, след като изхвърча още във втория кръг.