Демонстративният турнир на Новак Джокович в Белград беше тема №1 в света на тениса през последната седмица, но купонът след края му бе дори още по-зрелищен. Световният №1 събра миналата вечер аверите си в популярния Lafayette Cuisine Cabaret Club в сръбската столица, а Григор Димитров се оказа един от най-срамежливите, след като трябваше да го качат на сцената на ръце Минути по-късно обаче българинът се включи наравно с останалите в купона и гостите на заведението видяха много от веселата компания.

В един момент от вечерта градусът на веселието толкова се покачи, че тенис звездите останаха голи до кръста. Черешката на тортата бе груповото изпълнение на песента “Корона Чао”, на който Григор Димитров беше понесен на ръце от Ноле, пише Sportal. Днес Григор се прибра днес с кола в България. Снимка от ГКПП „Калотина“ публикува треньорът на звездата ни – Кристиан Гро.

Живеещият в САЩ германец за първи път посещава страната ни, откакто започна работа с Гришо през декември. Димитров пък не се беше прибирал у нас от ноември, след като заради пандемията от коронавирус прекара последните 3 месеца в Калифорния.