Топ тенисистът ни Григор Димитров е преспал в къщата на своето гадже Мария Шарапова в Лос Анджелис.

Двойката е била забелязана да се разхожда в баровския квартал "Манхатън Бийч", който се намира непосредствено до океана.

Случайно или не, руската красавица и левентът от Хасково се озоваха в Града на ангелите от началото на миналата седмица, пишат от lifestyle.bg.

Двамата умишлено са пресметнали участието си по турнири, за да бъдат свободни цели 14 дни. За последно Гришо игра на състезание в Ротердам (Холандия), където достигна до полуфинал. Хубавата Маша също стигна до тази фаза, но в Доха (Катар). Веднага след края на ангажиментите двамата са хванали полети за Лос Анджелис, където Шарапова държи луксозна къща.

Нейни комшии са най-богатият спортист Тайгър Уудс и комикът Оуен Уилсън. Рускинята закупи имота през декември 2005-а за 3,735 милиона долара, твърди "България днес".

През последните две седмици Григор умишлено пази в тайна къде се намира, за да не се разбере връзката му с Шарапова. Българинът е бил издаден от фенка, забелязала го във фитнес.

"Току-що видях Григор в залата. Влюбена съм", написа тийнейджърката от Града на ангелите Алекс Ото в Туитър. Още две момичета също са забелязали българина по улиците. Единственият свидетел на романса е треньорът на Гришо - Микаел Тилстрьом. Той пътува с хасковлията от началото на годината.