Григор Димитров е поканил Мария Шарапова да прекарат няколко дни на малък остров, намиращ се в Карибите.

Офертата е за края на месец март, пише Блиц. Предложението изненадало рускинята, тъй като двамата предварително планираха да се усамотят в някое кътче през лятото.Точно в този период Гришо и Маша ще имат малко повече свободно време. Очаква се двамата да участват на два турнира от сериите Мастърс. Първият е в Индиън Уелс и стартира на 7 март. Вторият е Маями с начална дата 20 март. Пътуването на Карибския басейн е планирано непосредствено след състезанието във втория по големина град в американския щат Флорида.

Източници, близки до Григор Димитров, разкриха, че Шарапова била изключително впечатлена и приела от раз предложението.

Те обаче не можаха да назоват точното място, където Гришо и Маша планират да отседнат за три-четири дни.

"Това и на нас няма да ни го каже. Те са известни и искат да останат незабелязани от хората. Става въпрос за някой от островите в Карибско море, но те са толкова много, че е трудно да улучите точното място, където ще бъдат", заявиха близки до най-добрия ни тенисист.

"Двамата продължават да поддържат връзка. Нещата са сериозни. Надяваме се да продължат така и занапред. Мария даже е поискала един ден да отскочат до България и по-специално до родния град на Гришо - Хасково", добавиха източници на сайта.