Най-добрият български тенисист Григор Димитров не обича да говори за личния си живот, но намери начин да опровергае информациите, че се е разделил с рускинята Мария Шарапова.

Такива слухове първо се появиха, след като Гришо се вози на хеликоптер и игра тенис в океана с канадката Южени Бушар.

След това спекулациите получиха продължение от факта, че Димитров вече не е последовател на профила на Маша в „Туитър“, а Шарапова вече не следва стъпките на българина в същата социална мрежа, пише БЛИЦ.

Преди това двамата взаимно бяха харесали профилите си в „Туитър“. Сега хасковлията даде интервю за списание „Тennis Australia Magazine“, в което призна за любовта си към Шарапова.



„Двамата притежаваме едни и същи ценности, както и еднакъв поглед върху света. Какво повече мога да кажа? Просто обичам тази жена. В крайна сметка тя е човекът до мен, на когото мога да разкажа за абсолютно всичко, а това е изключително ценно. В днешно време е много трудно да намериш човек, до който искаш да бъдеш", обяви Григор Димитров.

Хасковлията се завръща на корта през следващата седмица, когато според програмата си трябва да участва на турнир във Флорида.