Григор Димитров заведе половинката си Никол Шерцингер на романтична суши вечеря в София, съобщи Novini.bg.

Двамата хапнаха в интимна обстановка и без охрана, а за да покаже атмосферата на столицата ни, нашето момче избра да заведе любимата си в наскоро открития японски ресторант на столичната улица "Раковска" – Hamachi-ni.

Гришо и Никол избраха маса с гледка към улицата, а случаен минувач успя да щракне влюбената двойка малко преди да поръчат вкусна храна.

Припомняме, че снощи Димитров присъства на партито по случай откриването на тенис турнира София Оупън в столичната зала EFE, на което се бяха събрали хиляди негови фенове. Десетки красавици се опитаха да си направят снимка с Григор на сцената, но тълпата бе толкова внушителна, че той се появи буквално за 15 минути, след което мистериозно изчезна през страничен вход.

Буквално 10 минути по-късно, докато почитателките му още се надяваха да го видят на партито, той вечеряше насаме с любимата си в столичния Hamachi-ni – едно от малкото места у нас, които предлагат кухня на световно ниво.



Явно Гришо внимателно бе проучил добрите ресторанти в София, преди да покани капризната Никол на вечеря, пише още Нашето момче поглези красавицата с вкусно едамаме и мисо супа, както и с традиционнна японска гиоза.

Двойката поръча и салата „Поки Туна“, която в Hanachi-ni приготвят със сашими от риба тон и мариновани зелени водорасли уакаме, овкусени с оризово олио. По време на вечерята Гришо бе изряден и не близна никакъв алкохол, но пък Никол поръча за себе си саке и домашно приготвена лимонада. Двамата отказаха да хапнат десерт, вероятно защото пазят талия и след края на вечерта отпрашиха в неизвестна посока.