Най-добрият български тенисист Григор Димитров засегна бившата си приятелка Мария Шарапова, като заяви, че предпочита брюнетки вместо блондинки.

Въпреки че изкара три години с русокосата Маша, се оказа, че той не е бил дотам доволен от външния й вид. Далеч повече му пасвала настоящата му приятелка Никол Шерцингер, която е с тъмна коса.

Преди снощния си мач срещу босненеца Дамир Джумхур от втория кръг на турнира в Делрей Бийч Гришо се позабавлява стабилно. След като влезе в ролята на карибски пират и подари цветя на няколко журналистки, хасковлията отговори на няколко блиц въпроса. Именно оттук дойде и закачката с Шарапова. Запитан дали предпочита блондинки, или брюнетки, той се направи на затруднен и отговори: „Не може ли и двете". След това обаче допълни, че предпочита брюнетки, което според мнозина негови фенове си е удар върху Маша.

Сн.: couriermail.com, Annette Dew

*Сн.: thesun.co.uk

Смуглата красавица Никол Шерцингер явно много повече му допада, отколкото светлата, бледа и плоска като дъска Шарапова, наляха масло в огъня фенове на нашия в социалните мрежи.

Близките до Маша пък се били притеснили, че думите на Григор съвсем щели да я съсипят. Въпреки че мина повече от половин година от раздялата им, тя още не можела да го преживее и да си намери ново гадже. На Свети Валентин тенисистката била съвсем сама в огромното си имение в Лос Анджелис.

На Гришо обаче явно вече изобщо не му дреме за нея. Според медиите в Щатите той цъфти с новата си изгора Никол и въпреки че имат търкания от време на време, много се обичали.

Гришо определи себе си като „безнадежден романтик" и призна, че това е най-голямата му слабост извън корта. За да докаже, че е такъв, 24-годишният българин раздаде цветя на журналистките, отразяващи турнира в Делрей Бийч. Преди това нашият се снима с фенове, нахлузил шапка като на Джони Деп от „Карибски пирати". Оказа се, че именно Деп е любимият актьор на Димитров. „Ако някой трябва да ме изиграе във филм, искам да е той", призна тенисистът.

*Сн. Инстаграм

На въпроса пържола или спагети предпочита, Гришо категорично отговори „пържола".

Междувременно гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер отново прикова вниманието върху себе си. Шерцингер не присъства на мачовете на Гришо в Делрей Бийч, защото е заета да блести на седмицата на модата в Ню Йорк. Тя се появи на събитието облечена в черно и с огромно деколте, което даде възможност на феновете да се насладят на пищната й гръд.

Американските издания отбелязват, че кавалерът й Григор Димитров не е бил с нея, но това не й е попречило да се наслади на богатата програма. Според таблоидите певицата изглеждала перфектно, а това се дължало най-вече на факта, че е намерила любовта в лицето на 13 години по-младия тенисист.

37-годишната Шерцингер присъства на партито на „Спортс Йлюстрейтид", на което бяха представени най-новите тенденции в банските костюми.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Getty Images/Guliver, заглавна сн. Инстаграм