Гръцкият певец Ставрос Ливикос хвърли бомбата в края на 2010 г. Изпълнителят на хита "Скасе, скасе" обяви, че има намерение да съди нашия Азис и българска продуцентска къща за сумата от 100 000 евро, научи в. "Стандарт".

Ливикос си търси парите за авторските права на песни, които Азис изпълнявал, без да иска неговата благословия, отбелязват жълтите издания в южната ни съседка.

"Българите ме експлоатираха, но аз няма да оставя тази тема така!", заканва се Ливикос.

Гъркът дойде за първи път в България преди три години и пя в известно столично заведение. После повтори визитата си в Пловдив, Варна, Банско. Гостува и във вече несъществуващото предаване "Шоуто на Азис". Ливикос дори снима у нас видео към "Скасе, скасе". Внезапната му неприязън е изненадваща, като се има предвид, че дори имаше желание да направи дует с Азис.

"В България се чувствам най-спокоен и най-добре се зареждам с нови сили. Възприемам страната ви като своя втора родина. Впечатлен съм! Хората са толкова топли и сърдечни, а и песента ми е голям хит, всички я пеят и знаят текста", каза преди години гръцкият певец. Азис не беше намерен за коментар.