Силиконовите гърди на фолкпевицата Марина Тошич гръмнаха, сигнализираха на "България днес" наблюдателни нейни почитатели. Изпълнителката със сръбски корени, която от малка живее и пее в България, не спира да публикува свои разголени снимки. Фолкаджийката заголва гърди, дупе и застава в разнообразни сластни пози. На един от кадрите се вижда тревожното състояние на гърдите й. "Изглежда сякаш шевът след поставянето на импланта се е пръснал и притеснително във всеки един момент може да изтече", коментират с присвити очи разтревожени почитатели на блондинката.

Въпреки това не липсват и мъже, които харесват визията на изпълнителката, която не оставя голяма от част тялото си на въображението.
След хирургическа интервенция за поставяне на силиконови импланти има период, в който шефовете ясно си личат. Докато разрязаното място зарасне, отнеме известно време и тогава дамите предпочитат да се крият. Не е ясно дали Марина Тошич наскоро си е правила операция, или изпитва проблеми с имплантите си.

Тревожната снимка е направена на един от луксозните плажове на тузарския курорт Сен Тропе. От известно време чалгарката е на обиколка из Монако, Швейцария и престижните курорти на Френската Ривиера. На всички кадри тя позира сама, като не е ясно кой я придружава на екзотичната почивка. Младата певица е убедена, че на този етап от професионалната си реализация едно сериозно обвързване само би й попречило. В момента цялата й енергия е съсредоточена в създаването на музика и обогатяване на музикалния й репертоар.

Марина Тошич обича да се разголва и често заснема провокативни фотосесии. Отделно тя радва феновете си и със секси селфита. Тя е почитателка и на белфитата - селфи, при което момичетата си снимат дупетата, докато лежат на плажа.