Кипърския изпълнител от гръцки произход Михалис Хаджиянис идва за първи концерт в България.

Авторът на една от най-емблематичните гръцки балади „De Fevgo“ (Няма да си тръгна) e един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век. Едва на 34 години, Михалис има 10 албума и десетки хитове зад гърба си, които българските фенове ще мога да чуят за първи път на живо на 10 октомври в зала 1 на НДК.

Михалис излиза на голямата европейска сцена още на 17, когато представя родния си Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“.

През следващите няколко години са белязани от изключително успешни и станали платинени албуми и абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър. През 2004 той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 Михалис получава над 30 награди само в Гърция, което го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място за най-влиятелните гърци. Михалис е автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада „De Fevgo“ (Няма да си тръгна), както и хитовете „То Kalokairi Mou” (Моето лято), "An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители сред които и Despina Olympiou.

Билетите тръгват в продажба на цени от 30 до 60 лв. в мрежата на EVENTIM, включително билетен Център НДК и 51 бензиностанции на OMV.