Актрисата Гуинет Полтроу е склонна да си направи пластична операция.

39-годишната звезда твърди, че за момента няма никакво желание да ляга под ножа, но може да го направи в бъдеще. Тя обаче е категорична, че няма да прекалява с процедурите.

"Всички ме питат какво мисля за пластичната хирургия. Не съм против нея, но трябва да мога да движа лицето си, защото работата ми изисква да предавам емоции. Но имам бръчки, така че не зная, няма да твърдя, че никога не бих направила нещо, но винаги ще искам да изглеждам като себе си", сподели Гуинет, която миналата седмица беше определена за най-добре облечената жена в света от сп. "Пийпъл".

Полтроу, която има две деца от съпруга си Крис Мартин, разкри също така, че няма да поеме главната роля в никой филм, докато децата й не пораснат, тъй като иска да прекарва колкото се може повече време с тях.

"Прекарах лятото с децата преди да започнат училище и беше страхотно. Търся интересни второстепенни роли. Не съм участвала в главната роля в нито един филм след като родих дъщеря си, защото никога нямаше да мога да виждам децата си, а на тях това нямаше да им е приятно. Но ако получа добра второстепенна роля, това означава, че ще работя няколко седмици и след това ще се върна у дома", разкри актрисата, пише БГНЕС.