Каква снимка бихте си пуснали в социалните мрежи, ако сте жена, имате рожден ден и сте минали 45 години? Може би ще позирате до тортата, но без да показвате свещите или пък ще държите цветята или подаръците, които сте получили. Това обаче не важи за Гуинет Полтроу, която приема остаряването съвсем нормално и по този повод се снима чисто гола.

Актрисата, която на 27 септември навърши 48 години, позира в градината си без задръжки, прикривайки бюста си с ръка.

Холивудската звезда се пошегува в Instagram, че това е избрала за костюм за рождения ден и благодари на феновете за множеството пожелания по повод празника ѝ.

Разбира се, с известно самочувствие, актрисата сподели, че с продуктите от нейната козметична линия се чувства по-уверена и затова няма никакъв проблем да се снима без дрехи.

„МАМО“, написа дъщерята на звездата, най-вероятно недоумявайки защо е избрала да направи подобна снимка.

Гуинет Полтроу не публикува своя гола снимка за първи път. Преди близо година тя шокира американците, правейки йога без дрехи. Тогава много потребители на социалните мрежи я сметнаха за анорексичка и отбелязаха, че „ребрата ѝ се броят“ и не дава положителен пример на обществото. Други пък заподозряха, че на снимката не е тя, а модел, който много прилича на нея.

Наскоро актрисата сподели в серия от публикации как се грижи за кожата си. По думите ѝ, хидратацията и тренировките са много важни, но понякога се нуждае от допълнителна помощ под формата на инжекция за намаляване на бръчките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


„Жените, най-вече тези от моето поколение и това на майка ми, сме научени да се чувстваме неудобно в телата си, а това е глупост. Не е никак готино. Трябва да обичаме себе си и всяка една част от нас“, разкрива тя пред списание Elle.

Полтроу разчита и на специален хранителен режим, за да поддържа фигурата си. Тя обича да консумира салата с протеини на обяд, както и да приема детоксикиращи продукти. Понякога си позволява да яде пуешки бургер, но го приготвя сама, защото е по-здравословен.