Холивудската звезда Гуинет Полтроу откри своя първи бутик, който отвори врати в Далас.

В магазина на актрисата ще се продават стоките, които тя досега предлагаше само чрез лайфстайл сайта си Goop. В магазина ще има най-вече предмети за бита и обзавеждането на дома – съдове за готвене, текстил, мебели и декоративни интериорни продукти.

Гуинет създаде сайта си за електронна търговия (който е с медийна платформа) преди шест години, но през това време той набра изключителна популярност и се радва на голям успех.



„Ние в Goop ценим стила на жените от Тексас. Те умеят да създават разкошна обстановка без да прекаляват с пищността. Затова решихме да открием магазина си именно в Далас“, каза актрисата.

Полтроу твърди, че интериорът на бутика напомня много като цветова палитра и мебелировка нейния собствен дом в Лос Анджелис. Магазинът ще си сътрудничи и с други марки (за килими, за фототапети, за столове и т. н.)

Освен това в него ще се продават и дрехи на изискания моден бранд Monique Lhuillier, който е известен с романтичните си тоалети, които пък перфектно ще се вписват в приказната атмосфера на магазина.