Актрисата Гуинет Полтроу е много горда, че децата й вече могат сами да ходят на училище с автобуса и нямат нужда от нейната помощ.

8-годишният Музес и 10-годишната Епъл се върнаха в класната стая, а майка им за първи път им позволява да пътуват до училище сами. Гуинет споделя, че децата й са също толкова развълнувани, колкото и самата тя. "Беше страхотно, те изглеждаха толкова щастливи! Слязоха от автобуса със засмени лица. Тази година за първи път пътуват с училищния автобус. Аз само ги взимам от спирката на автобуса", каза актрисата в "Шоуто на Джими Кимел".



Според нея училището на Музес и Епъл е много по-хубаво от учебното заведение, което тя самата е посещавала заедно с Кейт Хъдсън и Джона Хил. Там учителите не уважавали традиционните образователни методи и тя не "попила много знания от тях". "Ходих на училище тук в Калифорния. Това беше преди много време, сега училищата вече са хубави. Много се забавлявах като ученичка, но не научих много. В четвърти клас сутрин медитирахме, а в пети ни пееха песни за секса, имаше танци и разни други неща", разказа актрисата. "Не сме имали предмети като математика и четене. Имахме часове по емоционално израстване, в които се учехме да изразяваме чувствата си. После се преместих в Ню Йорк, където посещавах истинско училище", допълва Гуинет Полтроу, пише БГНЕС.