Гуинет Полтроу направи странно послание на бившия си Крис Мартин и новото му гадже Дженифър Лорънс.

Гуинет пусна промоция на модната си линия бикини - интересното в моделите е, че включват инициалите на актрисата GK PM - Гуинет Катрин Полтроу Мартин.

Според мнозина е доста неуместно актрисата да рекламира излезлите от актуалност гащи и смятат, че го прави само, за да дразни бащата на двете си деца. Звездата от "Влюбеният Шекспир" била бясна, че Крис Мартин я е заменил толкова бързо след раздялата, при това с доста по-млада нейна колежка.

Вокалът на Coldplay вече изобщо не крие връзката си с Дженифър - тя го придружава плътно по време на турне и техни общи снимки вече изтекоха в мрежата.



Това е отчаян ход на Гуинет да напомни на Крис, че по документи все още са съпрузи, смятат запознати с киселия нрав на актрисата. "Няма нищо секси в бельото, което рекламира!", критикуват интернет потребители.

Актрисата, която е любител кулинар дори публикува рецепта за тестени изделия и сандвич с яйца - храни, които преди Гуинет не вкусваше заради строгия си режим на хранене.



Според осведомени това също било част от стратегията на Полтроу да си върне любовта на Крис. Оказва се, че диетата й била едно от нещата, които дошли в повече на Крис Мартин по време на съжителството им.