Актрисата Гуинет Полтроу и любимият й – продуцентът и режисьор Брад Фалчък, вдигнаха парти с над 400 гости.

Въпреки че официално купонът бе оповестен като тържествено отбелязване на годежа, който двамата обявиха преди няколко месеца, мнозина предположиха, че влюбените тайно са си казали заветното "да", пише "Монитор".

Събитието се състоя в събота вечерта, а сред присъстващите бяха знаменитости като Стивън Спилбърг, Деми Мур, Кейт Хъдсън, Камерън Диас, Дженифър Анистън, Джулия Робъртс и др. Бившият съпруг на Полтроу – музикантът Крис Мартин, с когото са родители на две деца, не бе забелязан на партито, отбелязват от Daily Mail.

Повод за спекулациите, че звездната двойка се е венчала, даде облеклото на част от посетителите, които имали „сватбени корсажи“. Майката на актрисата от „Влюбеният Шекспир“ - Блайт Данър, пък е засечена да се промъква на мястото на събитието, носейки в ръка рокля на дизайнерката Моник Люлиер, чиято специалност са именно сватбените тоалети.

Към момента нито Полтроу, нито годеникът ѝ са коментирали евентуалната си сватба.

Преди часове Гуинет сподели кадър, на който е седнала на тоалетна масичка пред огледало, а към него написа загадъчно: "Сутринта след".

През януари двойката оповести официално годежа си. Първите слухове за техния годеж датират от края на 2016 г., когато Гуинет представила Брад като свой годеник на парти. През ноември 2017 г. отново плъзнаха слухове, че двамата са се сгодили, но потвърждението дойде едва сега.