Преслава, Люси Иларионов и Джино са запазили приятелски отношения с актьора Станимир Гъмов, който споделя пред "Труд": "Да, те идваха дори в кукления театър, виждаме се, чуваме се".

Той открито казва и кои от участниците във Вип Брадър са го впечатлили и изненадали най-много.

"Няма да крия, че Преслава ме изненада много - тя е много готина. Изненадаха ме и други хора, но в друг аспект. Аз много мразя хора, които не разсъждават, не искам да споменавам конкретни имена, но като цяло имаше за какво да се изненадва човек вътре" - обяснява актьорът.

Много се коментираше целувката на Гъмов с Преслава, когато бяха в ролите на Гамео и Пресиета. "Не репетирахме, на прима виста беше, вие ще кажете дали се е получило добре".

*Сн.: Нова ТВ

Тъй като целувката им изглеждаше достоверно тръгнаха писанията, че между тях двамата има нещо. "С най-голямо удоволствие бих повторил целувката" - признава той.

Станимир Гъмов признава дали му е минавало през ума, че между него и фолк звездата може да има и нещо повече.

"Дали може да се случи нещо между мен и Преслава? Със сигурност трябва да съм лъжец, ако кажа, че не ми е хрумнало, че може да се случи нещо. Не знам, но човек трябва да бъде умерен във фантазиите и мечтите си. Всичко е наред между нас. Приятели сме!" - подчертава той.

Заглавна сн. Фейсбук, източник: signal.bg