Актьорът Станимир Гъмов пусна снимка на три поколения мъже от рода му – той самият, татко му Иван и синът му, кръстен на дядо си. Станимир често признавал, че като дете на разведени родители осъзнавал всички трудности, през които трябвало да премине синът му Иван. Актьорът се опасявал, че раздялата с жена му и честите им скандали ще рефлектират върху детето. За щастие страховете на Гъмов не се оправдали и момчето приело съвсем спокойно ситуацията.


Наскоро Станимир Гъмов призна, че не полага достатъчно грижи за Иван. Случвало се даже да пропуска срещите си с момчето заради служебни задачи или други ангажименти. „Основната отговорност в отглеждането му пада върху плещите на бившата ми жена Ани. Мъчно ми е да го призная, но е факт. Не съм добър баща”, изповяда Гъмов в ефира на Нова тв.

Говори се, че доскоро Станимир често залитал към чашката и това едва не му коствало работата в кукления театър. Напоследък обаче променил поведението си и ограничил алкохолните запои. Докато бил ангажиран в шоуто „Като две капки вода” като учител по актьорско майсторство, той се съсредоточил върху работата и спрял чашката, написа „Уикенд”.