Обича ме – не ме обича! На това си играеха досега фолк певицата Преслава и актьорът Станимир Гъмов.

В Къщата уж бяха влюбени, извън нея се правят на ощипани. Но ето че най-накрая истината се изясни и Гъмов сам си призна всичко.
Той разкри, че всичко е било на бъзик, просто един театър между него и Преслава, като нито единият от двамата няма чувства към другия.

„Всичко беше възпроизведено в пиесата „Гъмео и Пресиета“. След това си продължихме в тази линия и беше много забавно. Просто си продължихме като образите от пиесата“, обяснява актьорът.

*Сн. Нова ТВ

И допълва: „Ако ме питаш дали има любов, не, няма любов! Всичко е в рамките на нормалното и няма нищо сериозно между нас. Тя си има неин живот, аз – мой“, категоричен е Гъмов пред „ШОУ“, пише hotarena.net.

Колкото до неговия интимен живот и мистериозната приятелка, за която говореше в началото, актьорът разкри, че такава вече няма.

„Преди да вляза в Къщата имах гадже, но тя не се появи при нито едно от излизанията ми. Това за мен беше достатъчно красноречиво, че вече не сме заедно. Не съм я търсил, така ми е по-добре, имам повече време за сина си“, заяви Гъмов.

Не бе пропусната и темата за Моника Валериева, която твърдеше, че има чувства към актьора в Къщата.

„По-скоро това е било някакво объркване. Може би не е срещала такъв мъж като мен, който знае малко повече. Смятам се за интелигентен човек, коeто в техния свят е странно“, иронизира Гъмов.

Сн.: Фейсбук

Заглавна сн." Булфото