След любовната драма, която преживя с Преслава, Станимир Гъмов се опитва да затопли отношенията си с бившата си жена, пише HotArena.

В „Биг Брадър“ актьорът показа особена близост с чалга певицата. И макар двамата да признаха, че влюбването им е само театър според близки на Гъмов все пак искри е имало. След края на предаването всичко между тях приключило.

В последните седмици Станимир прави всичко възможно да избягва чалга дивата. Той не се появил на партито за финала на сезона, както и на други събития, на които беше поканена и Преслава. Самият Гъмов призна, че участието му в предаването се е отразило положително на отношенията с бившата му жена и детето им.



„С майката на сина ми сме разделени и рядко го виждам. Ето сега, седем пъти излизам да играя представление и не го виждам. А трябваше да го доведе“, изля душата си в шоуто Гъмов. Според негови близки експоловинаката му останала доволна от участието му.

„Те се разделиха, защото Ана го обвиняваше, че е безотговорен. Но в предаването той се показа като сериозен мъж, който държи на думата си“, коментират приятелите му.

Затова и веднага след като подновил стария си начин на живот Гъмов зачестил срещите със сина си. Той се представил в нова светлина пред бившата си и спечелил доверието й. Двамата са засичани на разходка със сина им, дори са гостували на родителите на Гъмов в Стара Загора. Затова и приятелите му са убедени, че може и да се съберат. Още повече, че Гъмов е сам, след като се раздели с приятелката си.

Източник: slava.bg, сн. Нова ТВ