Най-печеният тромпетист на България Йордан Йончев - Гъмзата сподели, че доста често получава лек шок заради манията на почитателките, които го атакуват под път и над път.

При всяка близост на девойки по време на участие ставало страшно и той буквално озверявал за секс.

Музикантът обаче остече, че досега не му се е случвало да си развърже гащите, защото много обичал жена си и държал на нея. Дори говорел тези неща с голяма доза притеснение, но предпочитал да постъпва честно, а не да лъже. Признава, че понякога си позволява лек и невинен флирт, пишат от skandalno.net.

Данчо разкрива още, че умишлено не набляга на сериозните теми в песните, които пише. Това се държало на неговата характерна особеност да гледа по-шеговито на нещата. В гимназията пък се държал повече от скромно и често го наричали „зубър”. Славата му на коцкар се понесла едва, след като пробил в „Ку - Ку Бенд”.

Гъмзата сподели още, че в семейството е недопустимо да има тежка ревност и чувствата на партньорите трябвало да се контролират от самите тях. В неговия случай обаче нещата ставали по-лесно, защото булката е част от екипа на балет „Магаданс” и знае как стават нещата. В момента най-големият му приятел е неговият петгодишен син, на когото въпреки това се налагало да „дръпне по някое ухо”. Мечтата на Йордан е да разбере как се става добър родител.