Гъмзата и жена му Юлиана се ширят в огромен палат, на който биха завидели и някои от депутатите ни. Покоите на Гъмзата се намират в квартал Горна баня, който е последните години е предпочитан от баровците, защото не е далеч от центъра на столицата и в същото време е спокойно и тихо. Имотът е купен от Йордан Йончев преди повече от пет години. Почти веднага той започва мащабен строеж на къщата си. Строителните дейности продължават две години докато накрая всичко е изпипано до последния детайл и музикантът и семейството му се нанасят в новия си дом.

Според запознати къщата е с разгърната площ над 500 кв. м. и е на няколко етажа. Към нея има и голям двор, обособен с най-различни кътове за спорт и забавления. Фасадата е в бяло и сиво, а интериорът е в модерен стил като някои от стените и плотовете са облицовани с камък. Според експерти пазарната цена на имота е 250 хиляди евро заради доброто разположение и голяма площ.

Тромпетистът и половинката му - балерината от Магаданс, имат двама синове и всеки от тях се шири в собствена стая, обзаведена по негов вкус. Васил и Емил са най-щастливи от факта, че имат огромен двор, където да играят. Баща им е осигурил малка футболна врата, както и баскетболен кош.

Къщата разполага с красива веранда и няколко балкона, но най-голямата гордост на Гъмзата е огромната тераса на един от етажите, от която се открива невероятна гледка към София. В имота има още парна баня и сауна, на които тромпетистът се наслаждава заедно с жена си Юлиана, пише Галерия. 

снимка:фейсбук йордан йончев-гъмзата