Йордан Йончев – Гъмзата и неизвестната певица Татяна имат гореща секс връзка, издават хора от музикалния бизнес.

Шокиращата новина се разпространи със скоростта на светлината, след като самата чалга изпълнителка се похвали пред приятелки кого е успяла да омотае.

Въпреки мнението на някои бохеми, че да кръшнеш малко не е лошо, близки до Гъмзата се притесняват за бъдещето на брака му с балерината от „Магаданс” Юлиана, пише skandalno.net

Защото преди всичко тя се слави с неистовата ревност, която изпитва към всички свои близки. Също толкова ревнив е и съпругът на Татяна – Борис, който развива успешен бизнес и е свикнал винаги да държи юздите в собствените си ръце.

Иначе Татяна разказва, че с Йордан Йончев – Гъмзата се познават от години, но искрите прехвръкнали едва през последното лято.

Тогава двамата дублирали участие в известна столична чалгатека и след края на изпълненията се отдали на зверски секс, опиянени от страст, алкохол и още нещо.

Хора от гилдията са убедени, че половинките на Гъмзата и Татяна нямат сериозни поводи за притеснение, защото връзката на изпълнителите се базира повече на здравия секс, отколкото на някакви чувства.