Тайната на Преслава е диета на Кайли Миноуг. Дребното миньонче от години се доверява на разделното хранене, за да поддържа тя­лото си в перфектна форма.

Подобно на нея и Преслава не яде въглехидрати и не смесва маз­нини и белтъчини. Най-големият кошмар за Преслава е, че от месеци не яде шоколад. Тя обаче е готова на всякакви лишения, за да изглежда добре и да не отстъпва пред по-младите си колежки, които с удоволствие са готови да се възползват от всеки неин недостатък, за да я детронират от първото мяс­то във фолка.

Лошото на отслабването при Преслава е, че губи пищните си форми. Освен че отхвърля килограми доскоро едрогърдата певица вече носи сутиени по-малък размер. Така че феновете й едва ли са доволни от диетата й, пишат от kliuki.bg.

Преслава е от малкото певици у нас с голям естествен бюст. Нейните форми радваха почитателите й от силния пол не по-малко от гласа й. Досега обаче пищната дама не е склонила да разкрие прелести за мъжко списание. Но затова никога не е късно – подмятат фенове, които припомнят, че Лили Иванова се разголи за първото издание на българския Плейбой, когато беше на преклонна възраст.