Азис предизвика истинска истерия с появата си в гръцкия клуб Central Live Clubbing.

Той бе изненадан от камерата на най-популярното телевизионно шоу Kardasians по ANT1 и бе обсипан с множество въпроси.

В края на вечерта се наложи да бъде изведен през задния вход заради множеството журналисти, фотографи и фенове, които искаха да се докоснат до звездата на Diapason Records.

Хитовият изпълнител реши да посети бузукито в гръцката столица, където се изявява неговия приятел и колега Йоргос Тсаликис, с когото наскоро направиха суперуспешния дует Estar Loco.



За изненада на хитовия певец изведнъж програмата прекъснала и в заведението влетели журналисти, които предавали на живо за най-гледаното тамошно тв шоу - Kardasians. Когато прожекторите светнали, екипът на предаването се озовал точно пред Азис с насочена камера.

Любопитно е, че до този момент никой не бил разпознал Краля на попфолка, тъй като всички очаквали да се появи изрусен и гримиран мъж, пременен в рокля.

Огромна била изненадата на стотиците гости в заведението, когато разбрали кой всъщност е VIP гостът на вечерта.

Журналистите от предаването не пропуснали да обсипят Азис с безброй комплименти и поздравления за работата му и цялостното му присъствие.

Пред камерата на предаването българската мегазвезда дал обещание скоро да изнесе концерт в Гърция – нещо, което досега не се е случвало, въпреки огромния интерес от страна на организаторите.

След интервюто за токшоуто на ANT1, топизпълнителят на Diapason Records получил стотици покани да гостува и в други популярни предавания и печатни медии.

А когато решил да си тръгне от клуба, това се оказало невъзможно, защото бил обсаден от фотографи, които искали да запечатат образа на хитовия артист. Така Азис за пореден път потвърди факта, че е най-разпознаваемият българин зад граница.