Християн Гущеров, който в неделя сутрин бе задържан, след като блъсна полицейска патрулка, е пирувал с компания в едно от най-опасните места в София-„Домби”. 29-годишният мъж и компанията му се веселили в култовата чалготека, но се скарали с друга групичка. Свадата продължила и навън, последвала гонка с автомобили между двете компании и в кв. “Бояна” те спрели, за да се разберат, съобщи МВР.


При пристигането на полицията Гущеров дал назад и с джипа си “Мерцедес” ударил патрулка. Първоначално се появиха информации, че Гущеров е посегнал на униформен, но от прокуратурата казаха, че нямат такива данни, а свидетелските показания са доста противоречиви. След удара в полицейската кола Гущеров бил задържан в столичното 6-о РУ. Заедно с него били прибрани още 6-има души, а други двама се издирвали.

От прокуратурата обясниха, че е образувано дело за хулиганство. През 2012 година в същото заведение бе наръган с нож самбистът Благой Иванов-Багата, който оживя по чудо. Редовен посетител е и Янко ваташки-Лудия който обичал да заплашва невръстни посетителки в „Домби” с пистолет да го „обслужат” в тоалетните на бара или да си тръгнат с него. Въпреки че според градските легенди, понякога Лудия направо си свалял панталона пред всички и ги карал да му правят фелацио.
Гущеров все още се води женен за фолкпевицата Мария, но в момента живее със Светлана Василева.