Християн Гущеров и Светлана Василева изглежда са на предсватбено пътешествие в един от най-романтичните градове на Европа - Венеция. От няколко дни плеймейтката пуска story-та в "Инстаграм" от очарователното пристанище на Адриатическо море.
От тях става ясно, че двойката е отседнала в петзвездния "Excelsior Venice Lido Resort", който според гид-сайтовете е сред най-скъпите хотели в града.


До величествената сграда в мавритански стил, построена в началото на миналия век - 1908 г., се стига само по вода, а нощувката в нея започва от 500 евро и стига 1400. Странно, но бъдещата г-жа Гущерова не споделя снимки от венецианските модни бутици, а набляга на местните забележителности. От "story"-тата й се вижда още, че с Християн са се потопили в типична венецианска атмосфера от гондола по 4-километровия Канале гранде.


А в една от вечерите са се насладили на музикална програма на едно от трите най-известни кафенета във Венеция - "Лавена" на площад Сан Марко, чиято история датира още от 1750 г. Всяка вечер туристите от цял свят седят на открито пред сцената не толкова, за да сръбнат чаша кафе, а заради оркестъра.