Поредна рокада в автопарка си извърши фолк певицата Мария благодарение на мощното финансово рамо на гаджето си Християн Гущеров.

Заради наближаващата зима младият милионер й зачисли чистак нов джип „Рейндж Роувър”, на стойност около 200 бона с екстрите, с който да улесни придвижването й из столицата през студените месеци, пише senzacia.net.

В ранните часове на сряда мощното возило паркира пред фризьорския салон на столичните ВИП-ове, край който в очакване да се появи някоя известна персона се бяха барикадирани и папараците.

*От задната седалка на новия си джип, подарък от Гущеров, чалга дивата чака прислужника си да й асистира в слизането

До неотдавна чалга дивата не си подаваше носа навън без половин дузина охрана, която се придвижваше с кортеж. По какви причини, не стана ясно, но Гущеров е окастрил само до двама души телохранителите на приятелката си. Може да пести от заплати.

Но се мълви и друго – преценил е, че не е добре Мария и свитата й да се набиват много на очи, за да не стане обект на отвличане с цел откуп, одумват певицата колежките й от лекия жанр.

*Гардът затваря вратата на автомобила след шефката си

След като шофьорът паркира джипа, като някаква звезда от световна величина, Мария изчака на задната седалка другият гард да й отвори вратата и да й подаде галантно ръка, преди да слезе. Стъпила на земята, милионерската жена изгуби равновесие и се залюля. Охранителят й реагира мълниеносно и в последния момент я отърва от падане.

Подозрителното лъкатушене по пътечката към салона предизвика съмнения, че певицата е прекалила с алкохол предишната нощ и още махмурлийка, идва при коафьорите да я приведат в приличен вид.

*Яхнала високи обуща, милионерската жена не смее да направи и крачка без помощта на охранителя си. Затова върви, хванала го под ръка

Друга обаче се оказа причината пайнерката да се придвижва, прикрепяна от служителя на Гущеров. Мария се бе покатерила на 15-сантиметрови платформи с половин подметка, лансирани за масова употреба за сефте от Лейди Гага.

С трандафорите, с които нормалната походка практически е невъзможна, няколко часа след разкрасителните процедури Мария се яви в студио, за да участва в записа на женско предаване.

Направи впечатление безупречният стайлинг, тип служител на НСО, на прислужниците на певицата. Черните костюми и слънчеви очила били задължително условие от работодателя им Гущеров. Осведомени до двойката издават, че неотдавна той най-безцеремонно уволнил един от гардовете, позволил си да се яви на работа с бяла тениска под сакото вместо с черна риза.