Християн Гущеров превъзпитава половинката си Мария.

Богатата фамилия се слави с добре име и не може да си позволи една фолк певица да излага семейството с мижави познания в общата култура, пише hotarena.net.

Затова Християн се наел да направи от чалга певицата културна и възпитана дама. Той я записал на уроци по английски заедно с дъщеря й Марая.



Освен това, я пратил на уроци по солфеж, тъй като смятал за недопустимо гаджето му да се е прославила с пеене, а да няма общи познания в областта, пише "Блясък". Отделно й дал десетки настолни книги, които задължително трябва да прочете от обща култура, за да не се изложи някъде.



Фамилията се среща с много влиятелни личности, интелигентни и начетени и Гущерови не могат да си позволят простовата снаха.

Неслучайно Мария и Гущеров често ходят по почивки и екскурзии в чужбина. По този начин Християн на практика показва на Мария наученото, разказва й за историята и забележителностите на страната.



В план „Ограмотяване и превъзпитаване“ влиза и спирането на кръчмарското пеене. Затова Мария си обяви хонорар от 8000 лева, като по този начин никой собственик не може да си я позволи.