Светлана Гущерова, която на 21 декември стана на 33 години призна, че тази година личният й празник бил най-хубав въпреки липсата на як купон."Свикнала съм да правя големи рождени дни, никога не съм седяла вкъщи, но тази година е първата, която прекарах вкъщи рождения си ден и Коледа, както и Нова година. Мисля, че няма нищо по-хубаво от това да сме вкъщи с мъжа ми и двете ни деца. Може да не вдигнах купон, но това беше най-хубавият ми рожден ден", обясни Светлана Гущерова пред „България днес“.

Плеймейтката отново повтори, че си пожелава още едно бебе за 2021г. „Спомням си, че миналата Нова година си пожелах тази да съм с още едно детенце, при това момченце. Тази година ще си пожелая същото да ми се случи през 2021 г.", добавя тя. Заради двете си деца-по-голямата Анелия-Добромира и родения преди месец Добромир Светлана станала по-дисциплинирана. "Спя по-малко. По принцип не мога да ставам рано, но заради тях станах по-организирана и бих казала, че те много ме промениха.

Вече сама се събуждам по-рано и няма нищо по-сладко от това да си недоспал заради децата", допълва красавицата, която покрай децата намери време да създаде и собствен бранд.