Моделката Светлана Василева, понастоящем Гущерова, е бременна! Това шушукат близки до младото семейство, което вдигна пищна сватба миналата седмица. Плеймейтката и бизнесменът Християн Гущеров са от няколко месеца заедно, но едва преди дни узакониха връзката официално. Въпреки огромните си финансови възможности и огромната страст към пътуванията зад граница двамата няма да отидат на сватбено пътешествие.

Вместо на меден месец в далечна екзотична страна двамата ще си останат в имението в тузарския столичен квартал Бояна. "Да не отидат на меден месец е шокиращо! Те живеят, за да пътуват. Затова и вероятно им се е случило голямо събитие, което да промени плановете. Няма да е изненада, ако скоро Светлана обяви, че е бременна. И двамата искат да имат деца, така че това е най-логичното продължение на любовта им", коментираха пред вестника близки на семейство Гущерови. За бременността на Светлана се заговори усилено, след като на повечето снимки от сватбеното си тържество се вижда, че се държи за корема. Тя беше изключително внимателна в движенията си и видимо се пазеше, споделят присъстващи на ВИП сватбата.

В изпълнението на традиционните български ритуали плеймейтката ритна менче с цветя, от което да стане ясно какъв ще е полът на първото им отроче. Червеното цвете излязло първо, което издаде ще бебе №1 в семейството им ще бъде момиченце.
Бременността на Светлана ще излезе наяве със сигурност до месец-два, когато ще й бъде невъзможно да крие наедрялото си коремче. "Станах на 30 години и ми е време да създам семейство и да имам деца. Повечето ми приятелки вече са омъжени и аз трябва да направя тази крачка. Освен това смятам, че Християн би бил идеал", коментира преди време настоящата съпруга Гущерова.

източник: "България днес"