Младото семейство Гущерови, които този месец отбелязват троен празник, заминаха за Венеция, където да се отдадат на релакс и да освежат сетивата си с нови гледки и преживявания. Почивката им не е случайна, защото тези дни любимият й имаше рожден ден.

"Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на Вселена - че ни срещна и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи! Мечтай, а аз ще се постарая да сбъдвам мечтите ти! В живота на всеки човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният. Затварям очи и го преживявам отново, и отново... Деня, в който изпитах върховно щастие, деня, в който не просто вървях, а полетях до теб - нашата сватба!", написа Гущерова в Инстаграм.

Ден по-късно публикува снимка от Венеция, на която обаче не се вижда Християн. "Големите предизвикателства правят живота интересен – преодоляването им прави живота смислен", сподели към нея русата амбиция.

Припомняме ви, че в началото на месеца Светлана и Християн празнуваха първата годишнина от сключването на граждански брак, а госпожа Гущерова номер 2 получи огромен букет от 300 рози. Преди година на 12 юли пък семейството организира пищно сватбено тържество в столичен хотел навръх рождения ден на младоженеца. За личния си празник Светлана публикува серия снимки от купона. Сега младите родители, които наскоро се сдобиха с дъщеричка, са във Венеция. Госпожа Гущерова публикува стори в личния си профил в Инстаграм, на което отбеляза, че семейството е заложило на безкомпромисен лукс в 5-звезден хотел.

Не става ясно дали двойката е на романтично пътешествие или им прави компания малката Анелия-Добромира, която все още не е навършила 5 месеца. Наскоро Светлана отговори на въпроси на фенове и приятели в Инстаграм. На въпрос как успява да съчетае постоянните пътувания с отглеждането на бебето, Гущерова отговори, че не пътуват чак толкова много, а и бабите помагат.