След присъединяването на фолк певицата Мария към семейство Гущерови, финансовото състояние на милионерите никак не е цветущо.

В сайт за покупко-продажба на недвижими имоти лъсна акаунт „Гущеров и син“, от който са пуснати обяви за имущество за продан на 6 имота от различен тип, собственост на Добромир и наследника му Християн.

Интересът към имането все още не е много голям, тъй като офертата в интернет е от скоро, а цената му е доста висока, съобщи „Галерия“, пише hotarena.net.



Първият имот е парцел в близост до Силистра. Включва изоставено производствено хале, което е подходящо за фабрика или завод. С него вървят още открита бетонова площадка, подкранов път, склад за материали, бетонов бункер, пътища и подземни комуникации, както и електро- и водозахранване. Общата му площ е 12 299 кв. м., а цената му – 2 млн. лева.

В същия район Гущерови са собственици и на хотелски комплекс „Данубе“, който е титулуван като хотел на годината през 2011-а. Цената му е по договаряне, но специалисти в областта казват, че няма как стойността му да бъде по-ниска от 2 млн. лева.

Пуснали са в акция и мрежата си от бунгала край Черноморец. Имотът е с площ 3500 кв. м. и струва 700 000 лв.

Къщата на Гущерови в село Енина също се продава, а в казанлъшкия район имат и хижа „Диана“, от която също искат да се отърват.



Близки до семейството шушукат, че куцащото звено в опазването на целостта на имуществото на богаташите е Мария. С милионите си осъществени капризи тя е довела почти до фалит фамилията. Певицата има опит в това още от едно време, когато Димитър Андонов щеше да загуби хотелския си бизнес, който днес като мащаби не може да се нарече такъв.

От тези снимки може да си припомните какъв лукс цари в хотелския комплекс на Гущерови в Силистра, който много скоро няма да е във владението им.