На Евгения Джаферович изобщо не й върви. Съвсем наскоро съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович влезе в пререкания със столична журналистка, която се оплака, че била ошамарена от гримьорката и то пред детето й. И докато двете страни се обясняват кой прав и кой крив, изведнъж нова беда сполетя едрогърдата дама.

Кофти пластична операция, или алергия от грим затвори едното око на Жени, като проблемът лъсна при една от последните й тв изяви. Очевидно обаче Г-жа Джаферович не постави суетата си на първо място и в целия си "блясък" се показа в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ въпреки неразположението си.

По време на гостуването си при гърка едното око на Жени почти през цялото време бе затворено. Особено при определени мимики като усмивка или учудване, футболната съпруга плашеше с изкривявания на лицето. Според специалисти неволевото притваряне на окото се получава при грешки в пластична хирургия. Възможно е да е засегнат лицев нерв, което в последствие може да доведе до други, по-сериозно последици.

Жени Джаферович отдавна е фен на пластичните операции и често прибягва до различни процедури. Според запознати гримьорката има корекции на устните, скулите и брадичката. Тя се е подлагала и абдоминопластика, както и на други процедури за отслабване. Последната корекция обаче е била видимо неуспешна и според зрители Евгения Джаферович трябва да съди пластичния си хирург заради проблема с едното око.

Други обаче са на мнение, че проблема касае алергия предизвикана от грим. Ако по лицето й е играла чужда четка за грим, може да е получила конюнктивит или друга остра реакция. "Можеше да сложи очила и по този начин да прикрие неприятната за зрителите гледка", коментираха изявата й.