Миглена Ангелова нарече „голяма глупост“ тезата, че е допринесла за раздялата на съпрузите Маринови

Тя отрече да е имала пагубно влияние върху Цвети, както се говореше. Преди времедори й звъннал да й каже колко се радва на тяхното приятелство и че се гордее с бизнес начинанието им.

Пред „Шоу“ бившата мадам „Искрено и лично“ изясни, че женското приятелство не гарантирало размяна на информацията кой с кого си ляга.

Тя не знаела защо Цветанка и Веско са разделени, но била сигурна, че изоставената съпруга не живее вече на стария адрес. Не Миглена Ангелова е запознала Цвети Маринова със Стоичков. Съпругата на певеца и Камата се познавали от 20 години, освен това тя нарече отношенията между тримата „чисто служебни“. Снимките й от Бразилия, в които е щракната в близост до Ицо, били зле интерпретирани. Нито Цветанка, нито Ангелова имали любовна връзка с прочутата Осмица.

Миглена е искрена, че подобрила мнението си за Веселин Маринов след запознанството си с Цветанка. Преди това песните на изпълнителя й се стрували твърде кахърни. Цвети коренно преобърнала представите на водещата за емоционалния певец, защото непрекъснато говорела за него като за „светла личност“.

В миналото Ангелова е канила Маринов в студиото на култовото си предаване и то точно в периода около първия му развод. Бившата си жена, Мария, също наричал „предателка“, макар и извън ефир, в личен разговор.

Миглена Ангелова вероятно си е помислила, че получава дежавю, когато чула от телевизионния ефир същите думи, този път адресирани до нейната приятелка Цветанка.