За 45-те си години бившият "ангел" на Victoria’s secret Хайди Клум продължава да нахлува във фантазиите на силния пол. Наскоро известната германска манекенка засне еротична фотосесия, на която позира както майка я е родила. По данни на западните медии, преди дни сексапилната красавица е пристигнала в Атланта, където се е изявила като водеща на парти в един от клубовете на плажа. А след това, в хотелската си стая, манекенката е решила да се поснима на фона на залеза.

Чисто голата Хайди е застанала на перваза на панорамния прозорец и позира на фона на града и океана. От скромност тя кокетно прикрива гърдите си с ръце, показвайки стройни крака и стегнато дупе. След раздялата със съпруга си, 45-годишната красавица си хвана гадже, което е по-младо от нея с цели 16 години. Рождения си ден обаче посрещна в компанията на 28-годишния китарист на Tokio Hotel Том Каулиц.

Дълго време двамата успяваха да не привличат вниманието към себе си. И това изобщо не е странно, защото сексапилната германка обича да сменя гаджетата си като носни кърпички. С музиканта моделката започва да се среща през пролетта на тази година, след като обяви, че се е разделила с 31-годишния арт дилър Вито Шнабел.

източник: Блиц