Германската топ манекенка Хайди Клум решила напълно да преобрази новия си приятел бодигард.

Красавицата иска Мартин Кристен винаги да изглежда възможно най-добре, поради което неотдавна му купила дрехи за 10 000 долара от бутик в Бевърли Хилс.

"Тя щеше да изкупи цялата секция с мъжко облекло в магазина, но той се възпротиви", съобщи запознат източник пред американския таблоид "Нешънъл Инкуайър".

"В действителност Хайди му купи само няколко нови костюма, няколко ризи и два чифта обувки, но сметката излезе над 10 000 долара, защото тя взема само най-доброто. Той почти щеше да получи удар. Има голяма гордост и не си пада много по модата, така че Хайди трябваше много да го убеждава изобщо да я придружи по магазините. Той наистина не иска Хайди да харчи пари за него. Но тя в крайна сметка го завлече в бутика Барнис и просто посочи с пръст всичко, което иска от него да носи", допълни източникът.

"Имиджът й е всичко за нея, така че е много важно да има моден приятел и сега, когато Мартин е с нея, той трябва да уважава това. Хайди е луда по него. Той много й помогна да преодолее трудния период в живота си и тя много се забавлява като го глези", разкри източникът, пише БГНЕС.