За манекенката Хайди Клум не съществуват теми табу.

Често чува да я наричат "закръглена, твърде женствена" и че трябва да бъде по-слаба. Наскоро пък Наоми Кембъл заяви, че дупето на Хайди е твърде плоско. Клум обаче не се влияе от думите на околните и смята, че ще я поискат каквато е или това не е най-подходящата работа за нея.

"Когато си обикновено момиче от малък град и никой не те забелязва, а след това изведнъж станеш известен модел и всички хора обръщат погледите си след теб и казват: "Тя не е толкова красива наживо, отколкото на снимки", може да се почувстваш леко несигурен. Хората винаги съдят, така че трябва да се научиш как да се справяш с това", обяснява Хайди.

Моделът се чувства страхотно в тялото си и не се срамува да го показва, а доказателство са провокативните й тоалети (вижте в галерията).

"Израснах гола по плажовете с родителите ми, така че съм нудист. Нямам никакви проблеми с голотата. Много съм освободена. Чувствам се удобно и не ми пука, ако някой види зърната ми, но не всеки се чувства удобно с това", обяснява още красавицата, която има марка за бански и бельо.