Преди около година Хайди се разведе след близо седем години семеен уют.

Въпреки това обаче тя не се е обезкуражила и днес твърди, че е в щастлива връзка с бодигарда си Мартин Кристен. 39-годишният модел не таи лоши чувства към бившия си съпруг и баща на четирите ѝ деца.В интервю за февруарския брой на сп. Marie Claire Хайди Клум обяснява защо не иска да излиза с по-млади мъже и какво е нейното отношение към интимността с партньора ѝ.

"Хората казват: О, не, колко ли е трудно да преминеш през развод!”, споделя Хайди пред списанието и добавя: "Дали съм искала подобно нещо да се случи на семейството ми? Не. Но всички сме здрави и продължаваме напред”.

Клум е преживяла раздялата и към днешна дата излиза с Мартин. Твърди, че връзката между тях е сериозна, но няма намерение да минава под венчилото скоро. Манекенката поддържа разцъфтяваща връзка с бодигарда и няма никакви проблеми да говори открито за секс, пишат от jenite.bg.

"Някои хора обичат да експериментират в леглото, други са скучни”, казва тя. "Ако си див и луд, покажи си го, за да може срещуположният човек да я наясно, че в себе си криеш малко дяволче, което чака всеки момент да излезе”.

"Ролевите игри са добра алтернатива. Хубаво е да се излиза извън нормите понякога”.

Въпреки че много жени на нейната възраст избират да бъдат с по-млади мъже, Клум обяснява защо тя не иска да бъде пума:

"Не мога да разбера защо жените намират младите мъже по-привлекателни”, казва тя. "Но аз съм реалист. Догодина навършвам 40 и не мога да си представя да се будя всяка сутрин до 25-годишен”.