Супермоделът Хайди Клум прави отчаяни опити да си върне бившия си мъж Сийл, когото най-безцеремонно заряза преди 2 г. заради бодигарда си.

Един от най-известните русокоси ангели на "Виктория сикрет" в края на януари обяви раздялата с мускулестия Мартин Кристен, който, преди да се напъха в леглото на 40-годишната германка, 4 години пазел нея и четирите й деца.

"Хайди беше убедена, че в деня, в който разкара Мартин и звънне на Сийл, той веднага ще доприпка до нея и нещата ще се подредят като с магическа пръчка", изтъкват близки до Клум.



"Тя разчиташе на това, че певецът я обичаше безумно и прие доста трудно раздялата след 7 г. брак", категорични са приятелки на манекенката.

Сметките на Хайди обаче излезли криви, защото 50-годишният британски соулизпълнител от нигерийски произход вече отдавна загърбил миналото и в живота му имало нова изгора.

"Сийл не иска повече да вижда бившата си жена, която му заби нож в сърцето, а камо ли да се събере с нея. Той е щастлив с девойка, която засега не иска да разкрива. Когато Хайди се обадила да се видят, той я посъветвал да го остави на мира и да забрави за него. Направо й казал да си търси друг мъж, след като охранителят вече й омръзнал", споделят дружките на носителя на две награди "Грами".

Немската прелест временно приела съвета на екссъпруга си и си намерила секспартньор, но все още не се отказвала окончателно да върне Сийл в леглото си и при децата им, които го обожавали.