Хайди Клум наруши мълчанието около шокиращия развод със Сийл.

Досега тя предпочете да не говори за раздялата, но ето че дойде и нейният момент. Признанието й излиза в априлския брой на сп. Elle.

38-годишната манекенка призна:

"Чувствах се все едно съм в центъра на торнадо. Толкова големи бяха емоциите около мен. Светът около мен беше подлудял - без значение дали искам, или не. Много е трудно, но такъв е животът. А и понякога си мисля, че нещо идва и просто ти се стоварва. Но вместо да те удари направо, те цапардосва в главата от най-неочаквана страна."

Клум признава, че макар отстрани бракът й със Сийл да е изглеждал като приказен роман, са имали своите трудности, които обаче се опитвали да пазят.

"Човек не споделя такива интимни неща с останалия свят. Можеш да разкажеш на другите само за най-хубавото, но не и за лошото. Аз наистина не искам да навлизам в такива теми - разказва германската топ моделка. - Искам да продължа напред - с моя живот, семейството, работата ми."

Тя твърди, че твърде много неща вече са изговорени за нея и Сийл, затова не иска да коментира повече темата. За разлика от Хайди, която предпочита да пази мълчание, Сийл, който сега рекламира последния си албум, не спира да изкарва нечак дотам приятни подробности за връзката им. Макар да знае, че ситуацията е тежка, тя не иска да признае, че е ядосана от случващото се, пише dartsnews.bg 

"Той е голям мъж. Не мога да му казвам какво да прави, или да не прави. Трудно е - споделя Хайди. - Няма нужда хората да научават кой от нас какво е направил. Не искам да говоря нито позитивно, нито негативно за върховете и спадовете, които сме имали с него. Всяка двойка минава през подобни неща. За нещастие обаче ние сме публични личности и затова нещата стигнаха дотук."

Хайди признава и още, че е готова на всичко да защити четирите си деца. "Като лъвица съм, имам четири лъвчета. Искам да се погрижа за тях и да ги предпазя. Не искам да говоря за тях, за него или за мен", обяснява позицията си тя.

А по повод коментарите, че раздялата й със Сийл й е причинила огромна мъка, манекенката казва: "Не съм робот, не съм направена от камък.