Моделката Хайди Клум и децата й имат 3 кучета – немските овчарки Макс и Фреди и померанът Симба.

Хайди споделя, че за нея няма нищо по-смешно от момента, когато кучетата се стреснат от собствените си газове. "Много е смешно, когато Макс и Фреди пръднат. Те подскачат от звука, стряскат се", разказва тя пред списание "Пийпъл".

Красавицата споделя, че кучетата й са много добродушни. "Децата ги обожават! Всички се борят и търкалят по пода! Голяма забава", казва тя.

Хайди признава, че комбинацията от немски овчарки и померан е необичайната. Най-голямата й дъщеря Лени, обаче много искала да има малко куче и така Симба става част от семейството. "Тя си заслужи кучето. Писа си домашните цяла година и трябваше да има хубави оценки. Така че мъничкият померан Симба се присъедини към глутницата. Той е десет пъти по-малък от Макс и Фреди. Той дори си мисли, че е куче пазач", казва Хайди Клум.

Красавицата споделя, че обича да е с цялото си семейство около басейна. "Обичам почивните дни, когато всички сме в градината около басейна. Макс и Фреди се гмуркат в басейна. Симба е по-предпазлив и стои на ръба, прави се на спасител… Ние сме едно голямо щастливо семейство", споделя Хайди Клум, пише БГНЕС.